Max eta superheroiak / [testua] Rocio Bonilla ; [marrazkiak] Oriol Malet ; [itzultzailea, Gerardo Markuleta] - Bonilla, Rocio (Algar, 2018)
Max superheroi guztiek liluratzen dute, baina badu bat bereziki kuttun. Egia esan, emakume superheroia da: Megapower! Ausarta da, badaki konputagailuak programatzen eta lehergailuak desaktibatzen, ultraikusmena dauka eta indar itzela... Baina onena da Megapower oso ezberdina dela beste superheroi guztien aldean, eta Maxek oso ondo daki zergatik.