Halli Galli : danda jo! - Shafir, Haim; Freudenreich, Oliver (: Mercurio)
Danda jo! Erraz jolasten da azkartasun joko ospetsu honetara; txirrin bat mahai erdian, karta multzo bat jokalari bakoitzarentzako eta tipo berdineko 5 fruitu azaltzerakoan, txirrina jo!.
fruitadun 56 karta; 1 txirrin: 1 arautegi
6 urtetik aurrera
Keywords: Jolas didaktikoak