Halli Galli : danda jo! / egilea, Haim Shafir; grafika, Oliver Freudenreich - Shafir, Haim; Freudenreich, Oliver
Danda jo! Erraz jolasten da azkartasun joko ospetsu honetara; txirrin bat mahai erdian, karta multzo bat jokalari bakoitzarentzako eta tipo berdineko 5 fruitu azaltzerakoan, txirrina jo!.