Delaneyren txakurtxoa - Jose, Jen; Larruzea, Regina (Bilbao : Desclée, 2016)
Delaneyk betidanik nahi izan du txakurtxo bat, eta gurasoak konbentzitu nahi ditu. Horretarako, herriko animalien babeslekuan boluntario moduan lan egiten hasi da eta urteroko ongintzazko txakurtxo-desfilean lagunduko du. Baina arazoak hasten direnean, Pijama Festen Neskak Delaneyren ametsa bizirik mantentzeko gai izango dira?
8 urtetik aurrera (Gorria)
Jatorrizko izenburua: Sleepover Girls
Keywords: Lagun-taldeak; Lagun egiteko animaliak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak