Delaneyren txakurtxoa / Jen Jones ; [itzulpena, Regina Larruzea] - Jose, Jen (Pijama festa (Desclée de Brouwer), 2016)
Delaneyk betidanik nahi izan du txakurtxo bat, eta gurasoak konbentzitu nahi ditu. Horretarako, herriko animalien babeslekuan boluntario moduan lan egiten hasi da eta urteroko ongintzazko txakurtxo-desfilean lagunduko du. Baina arazoak hasten direnean, Pijama Festen Neskak Delaneyren ametsa bizirik mantentzeko gai izango dira?