Rhino Hero / egileak, Steven Strumpf, Scott Frisco - Strumpf, Steven; Frisco, Scott
Baiiii!!! Rhino Hero ekinean da berriz ere! Superheroi itzel honek beldurrik gabe igotzen ditu eraikinik garaienak, lapur eta gaizkileak begien bistan edukitzeko. Lehoia bezain indartsua eta azeria bezain bizkorra da, baina baita errinozeroa bezain pisutsua ere.Horregatik, etxe-orratzik gotorrenak ere balantzaka jartzen ditu. Lagundu al diezaiokezue Rhino Hero-ri bere misio kulunkaria betetzen eta etxe-orratz egonkorra eraikitzen? Hiru dimentsioko pilaketa-joko heroikoa.