Dragoiaren indarra - Dirschel, Wolfgang (: Haba)
Borborka ari den sumendi baten ertzean, jokalariek beren zurezko dragoiak mugitu beharko dituzte bakoitza bere haitzulora, bidean nolako memoria duten erakutsita. Kasu emazu dragoi piraten txartelekin, abiatu zaren lekura itzularazten dizute eta! Memoria lasterketa kiskalgarria.
4 urtetik aurrera
Keywords: Jolas didaktikoak