Ametsetako urtebetetzea - Phillips, Ruby Ann; Isik, Sermur; Arrula Ruiz, Garazi (Bilbao : Desclée, 2015)
Krystal Ball naiz. Ikaslea eta igarlea izanik, etorkizuna iragartzen trebea naiz, baina izugarri gaizki daramat horren zain egon beharra... batez ere nire urtebetetze astean! Aurten ametsetako ospakizun bat nahi dut, baina nire azti-dohainak amesgaizto bihurtzen ari zaizkit. Gauza bakar bat dut argi... Etorkizuna dut zain!
8 urtetik aurrera (Gorria)
Jatorrizko izenburua: Kristal Ball, Dream Birthday
Keywords: Igarkuntza -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura