Ametsetako urtebetetzea / [Krystal Ball bildumaren egilea, Ruby Ann Phillips ; ilustrazioak, Sernur Isik ; itzulpena, Garazi Arrula Ruiz] - Phillips, Ruby Ann (Krystal Ball (Desclée de Brouwe), 2015)
Krystal Ball naiz. Ikaslea eta igarlea izanik, etorkizuna iragartzen trebea naiz, baina izugarri gaizki daramat horren zain egon beharra... batez ere nire urtebetetze astean! Aurten ametsetako ospakizun bat nahi dut, baina nire azti-dohainak amesgaizto bihurtzen ari zaizkit. Gauza bakar bat dut argi... Etorkizuna dut zain!