Mimika - Kawamura, Yayo (: Haba)
Mimika? Zer da hori? Hitzak asmatzeko joko bat da Mimika, ahozkoak ez diren arrastoak ematen dituena, , hala nola imintzioak, keinuak eta gorputz mugimenduak. Jokoaren helburua da antzeztutako ahal bezainbat irudi asmatzea. Hitzik gabeko komunikazio jokoa.
Edukiak: 48 txartel margotu, 7 zuri (irudiak zuk sor dezazun, 1 hareazko erloju, 1 joko arau
5 urtetik aurrera
Keywords: Jolas didaktikoak