Mimika / irudiak, Yayo Kawamura - Kawamura, Yayo
Mimika? Zer da hori? Hitzak asmatzeko joko bat da Mimika, ahozkoak ez diren arrastoak ematen dituena, , hala nola imintzioak, keinuak eta gorputz mugimenduak. Jokoaren helburua da antzeztutako ahal bezainbat irudi asmatzea. Hitzik gabeko komunikazio jokoa.