Neba-arrebak! - Bonilla, Rocio; Markuleta, Gerardo (Alzira (Valencia) : Algar, 2018)
Kontakizun berritzaile eta dibertigarria, bi aldeetatik irakur daitekeena, ezin hobea familia giroan irakurri eta partekatzeko.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Anai-arreben arteko harremanak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak