Neba-arrebak! / Rocio Bonilla ; [itzultzailea, Gerardo Markuleta] - Bonilla, Rocio (Algar, 2018)
Kontakizun berritzaile eta dibertigarria, bi aldeetatik irakur daitekeena, ezin hobea familia giroan irakurri eta partekatzeko.