Nor naiz? - Kawamura, Yayo (: Haba)
Zer edo nor naiz? Okina, edo ureztaontzi bat, agian? Zsmatzeko, zuhurtzia behar da; izan ere, galdera zuzenak egiten eta egoki konbinatzen dituenak baino ez du irabaziko. Galdera-erantzunen joko klasikoa
Edukiak: zinta 1, iman 1, 40 txartel, 10 fitxa eta jokoaren argibideak.
5 urtetik aurrera
Keywords: Jolas didaktikoak