Nor naiz? / irudiak, Yayo Kawamura - Kawamura, Yayo
Zer edo nor naiz? Okina, edo ureztaontzi bat, agian? Zsmatzeko, zuhurtzia behar da; izan ere, galdera zuzenak egiten eta egoki konbinatzen dituenak baino ez du irabaziko. Galdera-erantzunen joko klasikoa