Teilatuko lizarra - Izagirre, Koldo (Zarautz : Susa, 2006)
Baladak, koplak, sehaska kantak, bluesak... Koldo Izagirreren kantuak eta kantugaiak biltzen ditu Teilatuko lizarra liburuak, hogeita hamar urtetan diskoetan eta poema liburuetan argitaratutakoak eta gordean zeuzkan beste hainbat berri. Teilatuko lizarra honetan irakurri ahal direnetatik erdiak Imanolek, Natxo de Felipek, Peio Serbiellek, Joseba Tapiak... musikatuak izan dira.
Keywords: Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak