Baldar Bikingo eta kanpaldi basatia / Odin Redbeard ; ilustrazioak, Sarah Horne - Redbeard, Odin (Baldar Bikingo, 2018)
Baldar bikingoaren irakasle barriak Otto Hezur-Birrintzaile du izena, eta bikingo peto-petoa da! Baldar irrikaz dago eskolako kanpaldira joan, eta basoan ehizan aritzeko, esploratzeko eta abenturak bizitzeko. Baina ibilaldi luze amaiezina eta bare txigortuen platerkada handia nahikoa izango dira Baldarren poza uxatzeko. Iluntzen hasten duenean, apur bat ikaratuko da bikingo txikia... ... troll ugari baitabil basoan barrena...