Etxe bat Tomentzat / Leo Timmers ; [itzulpena, Gerardo Markuleta] - Timmers, Leo (Algar, 2018)
Tom ez da sekula etxetik ateratzen. Baina, halako batean, harrapaketan jolasteko proposamena egin dio Verak. Tximeletaren atzetik doala, Tom galdu egiten da bai ala bai. Nola itzuliko ote da orain etxera? «Pintzel teknika ikaragarriz, Leo Timmers-ek bizitza bera bezain errealak diruditen irudiak sortzen ditu. Baietz irudiok hartu, eta orritik ateratzeko gogoa sentitu!». De Volkskrant