Balou mendikateko balada - Yan, Lianke; Jaka, Aiora; Marin Lacarta, Maialen (Donostia : Elkar, 2018)
Balou mendikateko herrixka galdu eta pobre batean, lau anai-arreba atzeratu daude familia batean, eta haien amak You Sipok, eginahal guztiak egin beharko ditu, bai etxea aurrera ateratzeko, bai seme-alabentzako ezkongai egokiak topatzeko, horretarako biziekin eta hilekin borrokan ibili behar badu ere, herrikideen aurreiritziei nahiz naturaren legeei aurre eginez.
Jatorrizko izenburua: Balou tiange
Keywords: Helduentzako Literatura