Balou mendikateko balada / Yan Lianke ; itzulpena: Maialen Marin-Lacarta, Aiora Jaka Irizar - Yan, Lianke (Literatura (Elkar), 2018)
Balou mendikateko herrixka galdu eta pobre batean, lau anai-arreba atzeratu daude familia batean, eta haien amak You Sipok, eginahal guztiak egin beharko ditu, bai etxea aurrera ateratzeko, bai seme-alabentzako ezkongai egokiak topatzeko, horretarako biziekin eta hilekin borrokan ibili behar badu ere, herrikideen aurreiritziei nahiz naturaren legeei aurre eginez.