Ekaitza - Stehr, Frédéric (Donostia : Ttarttalo, 2018)
Euria ari du, eta andereñoak erabaki du kanpora ez ateratzea kirola egitera. Horren ordez, haurrek dantza egingo dute gelan. Txio-txiok badaki hanka-puntetan dantza egiten, eta besteei erakutsi nahiko die, baina ez du arrakasta handirik izango...
0-4 urte (Urdina)
Jatorrizko izenburua: L´orage
Keywords: Album ilustratuak; Eguraldia -- -Ipuinak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Animaliak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Hegaztiak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura