Ekaitza / Fréderic Stehr - Stehr, Frédéric (Ttarttalo, 2018)
Euria ari du, eta andereñoak erabaki du kanpora ez ateratzea kirola egitera. Horren ordez, haurrek dantza egingo dute gelan. Txio-txiok badaki hanka-puntetan dantza egiten, eta besteei erakutsi nahiko die, baina ez du arrakasta handirik izango...