Errezeta originala - Young, Jessica; Secheret, Jessica; Wyssenbach Ibarra, Usoa (Bilbao : Desclée de Brouwer, 2016)
Eskolako sukaldaritza lehiaketa irabazteko eta urtebetez pizza doan jateko, Finley Flowersek eta bere lagun minak, Henryk, errezeta guztiz originala aurkitu behar dute
8 urtetik aurrera (Gorria)
Keywords: Sukaldaritza -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Adiskidetasuna -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak