Errezeta originala / egilea Jessica Young ; ilustrazioak Jessica Secheret ; itzulpena Usoa Wyssenbach - Young, Jessica (Finley Flowers, 2016)
Eskolako sukaldaritza lehiaketa irabazteko eta urtebetez pizza doan jateko, Finley Flowersek eta bere lagun minak, Henryk, errezeta guztiz originala aurkitu behar dute