Hariaren gainean - Vidal, Séverine; Thomas, Louis; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2017)
"Amaren etxearen eta aitaren etxearen artean mundu oso bat dago. Astebete irauten duen mundu bat. Denbora azkarrago igaro dadin, hari bat luzatu dut nire bizitzen artean". Zaintza partekatua bere erara ulertzen duen funanbulista maitekor baten istorioa
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Dibortzioa; Guraso eta seme-alaben arteko harremana; Seme-alaben zaintza; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak