Hariaren gainean / [testua] Séverine Vidal ; [ilustrazioak] Louis Thomas ; [itzulpena, Aztiri itzulpen zerbitzuak] - Vidal, Séverine (Ttarttalo, 2017)
"Amaren etxearen eta aitaren etxearen artean mundu oso bat dago. Astebete irauten duen mundu bat. Denbora azkarrago igaro dadin, hari bat luzatu dut nire bizitzen artean". Zaintza partekatua bere erara ulertzen duen funanbulista maitekor baten istorioa