Errekastoa : uraren zikloa - Laurent, Françoise; Dattola, Chiara; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2018)
Ziri-ziri, miri-miri! Nondik dator euri-ura? Hodeietatik, noski! Eta nora doa? Uraren zikloa ezagutzeko ipuina.
8 urte arte (Urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Uraren zikloa -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura