Errekastoa : uraren zikloa / Françoise Laurent ; [itzulpena: Aztiri itzulpen zerbitzuak] - Laurent, Françoise (Natura miresgarria (Ttarttalo), 2018)
Ziri-ziri, miri-miri! Nondik dator euri-ura? Hodeietatik, noski! Eta nora doa? Uraren zikloa ezagutzeko ipuina.