Oilo txikia - Figueras, Nuria; Zelaieta, Edu; Martí, Teresa ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2016)
Bazen behin oilo bat txiki-txiki-txiki-txikia. Eta hain txikia zenez, ez zuen arrautzarik erruten. Behin eta berriz saiatzen zen, baina ez zegoen modurik. Eta, ezustean, halako batean...
5 urtetik aurrera (Urdina)
Keywords: Umorea; Oiloak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak