Hodien metafisika - Nothomb, Amélie; Arrula Ruiz, Garazi (Iruñea : Igela, 2017)
"Hasieran, ez zegoen deus. Eta deus hori ez zen ez hutsa, ez nahas-mahasa: aski zuen bere bururarekin. Eta Jainkoak hori on zela ikusi zuen." Horrela hasten da familia belgikar batean Osaka hirian jaiotako neskato baten bizitzako lehen hiru urteak kontatzen dituen liburu hau.
Keywords: Helduentzako Literatura