Hodien metafisika / Amélie Nothomb ; itzultzailea, Garazi Arrula Ruiz - Nothomb, Amélie (Literatura (Igela), 2017)
"Hasieran, ez zegoen deus. Eta deus hori ez zen ez hutsa, ez nahas-mahasa: aski zuen bere bururarekin. Eta Jainkoak hori on zela ikusi zuen." Horrela hasten da familia belgikar batean Osaka hirian jaiotako neskato baten bizitzako lehen hiru urteak kontatzen dituen liburu hau.