Misterio erraldoia - Massons, Laia; Zelaieta, Edu; Bonilla, Rocio ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2017)
Mirenek badu arazo bat. Eskerrak bere auzokideak dituen laguntza emateko. Hala, bizi diren eraikina joan-etorri solidario batez bete dute denen artean, eskaileratan gora, eskaileratan behera. Bakoitzak bere ideiak eman ditu, eta bere irudimena: irakaslearengandik hasi eta auzokide indartsuarenganaino, ile-apaintzailea, musikaria eta gozogilea ahaztu gabe. Batasunak indarra egiten duenez, eta trebetasun faltarik ere ez dutenez, denek primeran pasatu dute konponbideak eman nahian arazo misteriotsu bati? misterio erraldoi bati.
5 urtetik aurrera (Urdina)
Keywords: Solidaritatea; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak