Gozogilea eta eulia - Ramón, Elisa; Zelaieta, Edu; Martí, Teresa ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2016)
Mahats hazi baten neurriko euli txiki bat heldu zen gozogile baten lantokira. Intsektua harrapatu nahian hastean gozokiak, opilak eta bizkotxoak erre zitzaizkion, eta pastelak kiskali. Hura zen hura hondamendia eta libre zebilen hegan eulia!
5 urtetik aurrera (Urdina)
Keywords: Umorea; Euliak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak