Martaren infernua - Alapont, Pasqual; Navarro, Koro (Donostia : Erein, 2006)
Mutil harekin ateratzea erabaki zuen egunean ez zekien artean hanka bat infernuan jartzen ari zenik. Psikopata eta guzti, thriller eran idatzitako eleberri honek ileak laztuko dizkizu. Martaren istorioa kontatzen zaigu bertan, komeni ez zitzaion gazte batekin maitemindu zen neskarena. Maitasunak eta adiskidetasunak sekulako indarra hartzen dute eleberri honetan.
12-16 urte (horia)
L'infern de Marta
Keywords: Hezkidetza; Emakumeak -- Tratu txarrak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak