Kalkulua - Ondarra Ruiz, Arantza; IRALE (Dolaretxe) (Bilbo : Irale, 2018)
"ALJEBRA ETA KALKULUA" hautazko ikasgairako materiala, 'Kalkulua' atalerako. Teoria eta praktika (bai paperean egiteko ariketak, bai ordenagailuarekin egitekoak, aplikazio batzuk erabilita) biltzen dira.
Batxilergoa, 2.maila
Keywords: Baliabide digitalak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak