Kalkulua / Arantza Ondarra Ruiz - Ondarra Ruiz, Arantza (IRALE (2017-2018 ikasturtea), 2018)
"ALJEBRA ETA KALKULUA" hautazko ikasgairako materiala, 'Kalkulua' atalerako. Teoria eta praktika (bai paperean egiteko ariketak, bai ordenagailuarekin egitekoak, aplikazio batzuk erabilita) biltzen dira.