Zergatik behar ditugu erleak? - Daynes, Katie; Harrison, Suzie; Pym, Christine; Moseley, Jane; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2017)
Zergatik behar ditugu erleak? Non Bizi dira? Nor da nor erlauntz batean? Aurkitu erantzunak lehiatilaz eta irudi politez betetako liburu honetan. Altxatu leihatilak.
7 urte arte (urdina)
Jat. izenb.: Why do we need bees?
Keywords: Erleak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak