Zergatik behar ditugu erleak? / [testua, Katie Daynes ; marrazkiak, Christine Pym ; diseinua, Suzie Harrison ; erleetan aditua, Jane Moseley ; itzulpena, Amets Santxez (Bakun, SL)] - Daynes, Katie (Lehen galderak eta erantzunak (Ttarttalo), 2017)
Zergatik behar ditugu erleak? Non Bizi dira? Nor da nor erlauntz batean? Aurkitu erantzunak lehiatilaz eta irudi politez betetako liburu honetan. Altxatu leihatilak.