Zahartzaroa : sutondotik gelara - Orbegozo Ibarguren, Jexus; IRALE (Donostia) (Donostia : Irale, 2018)
Proiektuak bi helburu ditu: 1. Gure adinekoen eta gaztetxoen arteko harramana sustatzea. 2. Euskara eta gaztelaniaarloek komunean dituzten edukiak transferitzea. Horretarako, erreportaje digital bat sortu eta ekoitziko dute.
Irakaslearen koaderno-gida
2018/03/07
DBH, 4. maila
Keywords: Gazteen eta zaharren arteko harremanak; EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Unitate didaktikoak