Zahartzaroa : sutondotik gelara / Jexus Orbegozo Ibarguren - Orbegozo Ibarguren, Jexus (R400, 2018)
Proiektuak bi helburu ditu: 1. Gure adinekoen eta gaztetxoen arteko harramana sustatzea. 2. Euskara eta gaztelaniaarloek komunean dituzten edukiak transferitzea. Horretarako, erreportaje digital bat sortu eta ekoitziko dute.