DBH 1eko matematika erronketan oinarritua - Elorrieta, Orlando; IRALE (Donostia) (Donostia : Irale, 2018)
Erronketan oinarritutako sekuentzia didaktikoak. Sekuentzia didaktikoak lan-xedeak izango dira. Jardueraz jarduera garatzen joan gara. Jarduera hauek egiteko, irakaskuntza kooperatiboko hainbat prozedura erabil liteke. Aniztasunari lekua egin zaio denetan.
10.- Aljebra
2018/03/02
DBH, 1. maila
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak