DBH 1eko matematika erronketan oinarritua / Orlando Elorrieta Salas - Elorrieta, Orlando (R400, 2018)
Erronketan oinarritutako sekuentzia didaktikoak. Sekuentzia didaktikoak lan-xedeak izango dira. Jardueraz jarduera garatzen joan gara. Jarduera hauek egiteko, irakaskuntza kooperatiboko hainbat prozedura erabil liteke. Aniztasunari lekua egin zaio denetan.