Grigor eta erlea - Igerabide, Juan Kruz; Probanza, Concetta (Irun : Alberdania, 2018)
Grigor, haur guztiak bezala, mundua miatzen dabil, zer topatuko. Lagun ezin hobeak aurkitzen ditu bidean, eta, guztien gainetik, erlea du bidelagun eta adiskide zintzo liburu honetako lau ipuin dibertigarrietan.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Erleak; Adiskidetasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak