Grigor eta erlea / Juan Kruz Igerabide ; ilustrazioak, Concetta Probanza - Igerabide, Juan Kruz (Kalamatxin (Alberdania), 2018)
Grigor, haur guztiak bezala, mundua miatzen dabil, zer topatuko. Lagun ezin hobeak aurkitzen ditu bidean, eta, guztien gainetik, erlea du bidelagun eta adiskide zintzo liburu honetako lau ipuin dibertigarrietan.