Zenbakizko proportzionaltasuna eta ehunekoak - González Campo, Enrique; IRALE (Artazugoikoa) (Bilbo : Irale, 2018)
- Baliabide digitala (linean eta lineaz kanpoko erabiltzekoa) JCLIC aplikazioa. Kataluniako Gobernuaren Hezkuntza Sailak duen webgunea, "ZONA CLIC" izenekoa: http://clic.xtec.cat/es/ - Lan-metodoa induktiboa da sarritan: lehenik, behaketatik eta arrazoitze-prozesu batetik abiatuta, ondorioak ateratzeko eta hausnarketak egiteko eskatuko zaio jardueretan ikasleari; eta hausnarketa horietatik, ikasleak berak induzitu edo ondorioztatuko du printzipio matematikoa. Bigarren pausuan, ondorioztatuz ikasitakoa era deduktiboan aplikatuko du ikasleak.- Teoria eta praktika tartekatuta daude gai guztietan.- Arrazoibide induktiboari jarraituz, ikasleek dakitenetik ez dakitenera, daude bideratuta jarduerak; pausuz pauso egiten dute aurrera errazenetik zailenera.- Menu nagusian edukiak zatika daude antolatuta. Zati bat amaitutakoan, ikasleak beste edozein zatitan jarduteko aukera izango du. Norberak egin lezake bidea, beharren arabera.
2018/03/15
DBH, 1. maila
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak