Vikidia : euskarazko on-line entziklopedia (2018)
Gazteentzako sortutako Wikipedia da Vikidia, 8 eta 13 urte bitarteko umeentzako euskal entziklopedia, adin-tarte horretako haurrentzako moduko lexiko eta sintaxiarekin egina, eta umeen eskola-beharretara bereziki moldatua. Vikidia.org helbidearen bidez kontsulta daiteke entziklopedia.
8 -13 urte
Keywords: Baliabide digitalak; Hiztegiak eta entziklopediak; Entziklopedia elektronikoak sarean