Nire pixontzia - Bijsterbosch, Anita; Elsenaar Argaia, Ihintza (Donostia : Ttarttalo, 2017)
Zerbait erori da zerutik zilipurdika. "Txapel bat!", pentsatu du txakurrak. Gainerako animaliek ere igarkizuna asmatu nahi dute. Ohe bat? Txalupa bat? Loreontzi bat? Untxiak bakarrik daki benetan zer den, berea baino ez da eta!
0-4 urte (Urdina)
Minj potje
Keywords: Irudimena; Umorea; Animaliak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak