Handitzen, handitzen... - Watt, Fiona; Wells, Rachel; Figg, Non; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2016)
Haurrak neurriak ezagutzeko aukerak: metro polit bat; izena, altuera eta data idazteko eranskailuak, eta animalien altuerak alderatzen dituen liburu koloretsua.
0-4 urte (urdina)
Keywords: Ingurunearen ezagutza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Tamainak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Animaliak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura