Handitzen, handitzen... [testua, Fiona Watt ; ilustratzailea, Rachel Wells ; diseinua, Non Figg ; itzulpena, Bakun] - Watt, Fiona (Ttarttalo, 2016)
Haurrak neurriak ezagutzeko aukerak: metro polit bat; izena, altuera eta data idazteko eranskailuak, eta animalien altuerak alderatzen dituen liburu koloretsua.