Arloarteko proiektuak - Etxarri Fernández, Eba Miren; IRALE (Donostia) (Donostia : Irale, 2018)
Ikasleen gaitasunak eta hezkuntza integrala landu nahi ditugu. Aurkeztuko zaien problema erreal bati irtenbidea aurkitu beharko diote ikasleek, taldean lan eginda. Amaieran, garatutako lana jendaurrean aurkeztuko da.
2018/02/14
DBH, 2. eta 4. mailak.
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; IRALEren materialak